Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Coaching

Diensten » Persoon

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom”

Persoonlijke ontwikkeling heeft voor een belangrijk deel te maken met gedragsherkenning om daar vervolgens van te leren en waar nodig gedrag aan te passen. Effectieve coaching vraagt om het maken van verbinding, tussen coach en gecoachte, maar vooral ook met jezelf.

HRD Professionals is gespecialiseerd in het coachen van mensen in hun zakelijke context. Ons doel is je een spiegel voor te houden, jezelf te leren (er)kennen en vensters te openen om toe te werken naar nog meer persoonlijk succes in de toekomst.

Een coachingstraject bij HRD Professionals is altijd maatwerk. Tijdens de eerste ontmoeting bepalen we samen de coachingsvraag en de doelen die jij wilt realiseren. Daarnaast maken we afspraken over ons werkcontract.

Als onderlegger voor een coachingstraject maken wij vaak gebruik van de Birkman-methode. Dit is geen verplicht onderdeel, maar onze ervaring leert dat het veel bijdraagt aan het resultaat van het coachingstraject.

De kernwaarden die we inzetten bij alle gesprekken zijn; transparantie, gedoseerde confrontatie, eerlijkheid, passie en resultaatgerichtheid. De opbrengst voor jou: persoonlijke groei!

Pak je rugzak en ga met ons als vriend op ontwikkelreis!
Gerelateerde artikelen
Donderdag, 5 November 2020Het Feest van de Beginnersgeest
Het feest van de beginnersgeest
Niki Terpstra had het volgende liedje in zijn hoofd op weg naar de winst in de Ronde van Vlaanderen 2018: "Ik bouwde op, ik bouwde op, ik bouwde op. Heel het bloed stond naar mijn kop. Het was de liefde, de liefde voor de koers." Het was niet echt genieten voor hem, want hij ...
Woensdag, 14 Oktober 2020Pijn leidt tot Resultaat
Pijn leidt tot resultaat
Ontwikkelen is niet altijd makkelijk. Ontwikkelen doet zelfs een beetje pijn. Veranderen ook. Je wordt immers uitgedaagd uit je comfortzone te stappen. Een paar jaar geleden besloot ik dat het tijd werd mijn eigen gemakscirkel te verlaten. Elke maand iets dikker worden moest ...
DINGDONG.DESIGN