Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Team van de Toekomst

Diensten » Team

“Niet loslaten, maar anders vasthouden…”

  • We leven in een continu veranderende wereld met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit. Deze verandering van de samenleving vraagt een verandering van de organisatie en vraagt een verandering van het werken in teams.
  • Vier generaties werken voor het eerst samen op de werkvloer. Hoe gaan we met elkaar om? Hoe werken we met elkaar in teamverband?
  • De vierde industriële revolutie is op komst. Ontwikkelingen zoals robotisering, 3D printen, virtual reality, Internet of Things en Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) zullen de revolutie versnellen. Dit zal de manier waarop we werken, consumeren en met elkaar omgaan als mensen fundamenteel veranderen. Hoe gaan we daar als team mee om?
  • Vier vraagstukken: effectiviteit, ontwikkeling, innovatie en professionaliteit. Hoe gaan we daar als team in de toekomst mee om


Een mindshift is nodig…Ben je nieuwsgierig hoe je als team omgaat met deze veranderende dynamiek? HRD Professionals gaat graag met je mee als vriend, op expeditie, om met elkaar te bezien hoe je elkaar als team anders kunt vasthouden.
uitgelicht
Donderdag, 1 Maart 2018Team van de Toekomst
Niet loslaten, maar anders vasthouden… Getriggerd door een titel die is aangedragen via de NVVB (De Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken) zat ik peinzend in mijn auto na te denken over deze term. Terwijl de regen hard op mijn voorruit tikt, besef ik dat we naast de ecologische veranderingen ook te maken hebben met een volledige maatschappelijke en organisatorische verandering. Tijdens ...
DINGDONG.DESIGN