Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

CultuurShow: Op waarde gestuurd

Diensten »

"Op waarde gestuurd" is een cabaret voorstelling in opdracht van SNN en wordt gebruikt als weerspiegeling van de door hen geformuleerde waarden en normen. De Show is in totaliteit onderdeel van het totale organisatie ontwikkelings programma.

Recensie - Pia Naber
EENDAGSVLIEG – REGIE: MIRJAM VELDHUIZEN VAN ZANTEN

"Pia Naber pakt het publiek vanaf het eerste moment in. Dat doet ze als een volleerd cabaretière door het publiek eerst maar eens de opdracht te geven om allemaal te gaan staan. Wat dat verder met het stuk te maken heeft blijft onduidelijk maar daarmee is de toon gezet. Wij hangen aan haar lippen.
Haar Eendagsvlieg (een monoloog gemaakt in één dag, tussen negen uur ’s ochtends en vier uur ’s middags) is gebaseerd op het boek Dit kan niet waar zijn van Joris Luyendijk over zijn tijd in de Londense city tussen de bankiers. Ze speelt een ijdele vrouw wiens werk het is om mensen te ontslaan, dat ze dat met zeer veel plezier doet, en ze vertelt ons welke tactieken ze daarvoor gebruikt. Dat doet ze zoals gezegd op bijzonder komische wijze. Dit is lach of ik schiet theater. Maar de beste scène is die waarin ze niets zegt en met haar fysiek op schokkerige wijze laat zien dat ze geen enkele scrupule heeft."

Betrokken contactpersonen
Linda thoen

Linda
Thoen

Joris naber

Joris
Naber

Richard kouwenberg

Richard
Kouwenberg

Sander bosman

Sander
Bosman

Raymond patist

Raymond
Patist

Dimitri van gaal

Dimitri
van
Gaal

Jan bartelse

Jan
Bartelse

Rogier van oosterhout

Rogier
van
Oosterhout

Hennie koeken

Hennie
Koeken

Erwin wiertz

Erwin
Wiertz

Roeland derksen

Roeland
Derksen

Mark goedings

Mark
Goedings

Tessa naber

Tessa
Naber

Marjolijn traas

Marjolijn
Traas

Pia naber

Pia
Naber

Ellen goedings

Ellen
Goedings

Andrew handana

Andrew
Handana

Gerelateerde artikelen
Vrijdag, 1 Juni 2018Muziek als ontwikkelinstrument
Muziek als ontwikkelinstrument
‘Er zit echt muziek in dat team’ ‘Deze strategie is te weinig afgestemd op de omgeving’ ‘Hier wordt harmonieus samengewerkt’ Je hoeft geen conservatorium gedaan te hebben, om de muzikale metaforen in deze uitspraken te ontdekken. Metaforen die ik graag gebruik, omdat ...
Donderdag, 1 Februari 2018Bendable Brain
Bendable brain
“Associëren, fantaseren, connecties maken, vergroten, vertellen, verzinnen, maken, breien, overtuigen, scanderen, lachen, genieten, ontdekken, vrij, onbegrensd en magisch…. het brein dat elk kind heeft en elke bestuurder wenst.” Het brein dat elk kind heeft en elke leider ...
MADE BY NONKA.NL