Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Procesbegeleiding

Diensten »

Jouw verandertrajecten staan in de stijgers of moeten opgestart worden en je zoekt enthousiaste procesbegeleiding. Facilitators die met effectieve en creatieve werkvormen de denkkracht binnen jouw organisatie optimaal benutten en in beweging zetten. Een stevige impuls om jouw veranderprocessen op te starten, te versnellen of te reanimeren.

Veranderproces
Onze procesbegeleiders vervullen meerdere rollen. Zo kunnen zij de aanjager voor verbeterteams zijn, maar ook luis in de pels en spiegel naar de leiding. Vanuit kennis, energie en passie dragen de procesbegeleiders bij aan het realiseren van jouw doelen .

Onze jarenlange ervaring op het gebied van groepsdynamica, cultuurontwikkeling en leiderschap maken dat we effectief interveniëren in de verschillende fasen van een veranderproces. De leiding van de organisatie heeft en houdt regie, maar wordt ondersteund door professionals die prikkelen, enthousiasmeren, confronteren en integreren.

HRD Professionals biedt procesbegeleiding bij de volgende events:
  • Dagvoorzitterschap bij organisatie- of teamevents;
  • Procesbegeleiding bij strategie- en/of jaarplansessies;
  • Procesbegeleiding bij veranderkundige vraagstukken;
  • Procesbegeleiding bij leer- en ontwikkelvraagstukken;
  • Procesbegeleiding van werkoverleggen en vergaderingen.

Eindresultaat
Onze werkwijze is te typeren als creatief, enthousiast, resultaatgericht en concreet. Wij dragen er zorg voor dat jij zich tijdens de sessie optimaal kunt focussen op de inhoud en jouw eigen rol binnen de organisatie. Onze faciltiators sturen scherp op ineffectieve groepsdynamische interacties. Wij gebruiken daarbij de techniek van gedoseerde confrontatie. Deelnemers worden gespiegeld op hun gedrag en ondersteund in het inzetten van effectief gedrag, teneinde de doelgerichtheid van een bijeenkomst te optimaliseren. Het eindresultaat is de concrete oplevering van gedragen analyses, producten en afspraken over het vervolg.

Eén van onze procesbegeleiders boeken voor een (reeds geplande) bijeenkomst. Neem contact op!
Betrokken contactpersonen
Roeland derksen

Roeland
Derksen

Sander bosman

Sander
Bosman

Tessa naber

Tessa
Naber

Hennie koeken

Hennie
Koeken

Andrew handana

Andrew
Handana

Linda thoen

Linda
Thoen

Erwin wiertz

Erwin
Wiertz

Marjolijn traas

Marjolijn
Traas

Raymond patist

Raymond
Patist

Jan bartelse

Jan
Bartelse

Dimitri van gaal

Dimitri
van
Gaal

Pia naber

Pia
Naber

Ellen goedings

Ellen
Goedings

Rogier van oosterhout

Rogier
van
Oosterhout

Mark goedings

Mark
Goedings

Richard kouwenberg

Richard
Kouwenberg

Joris naber

Joris
Naber

Gerelateerde artikelen
Vrijdag, 1 Juni 2018Muziek als ontwikkelinstrument
Muziek als ontwikkelinstrument
‘Er zit echt muziek in dat team’ ‘Deze strategie is te weinig afgestemd op de omgeving’ ‘Hier wordt harmonieus samengewerkt’ Je hoeft geen conservatorium gedaan te hebben, om de muzikale metaforen in deze uitspraken te ontdekken. Metaforen die ik graag gebruik, omdat ...
Donderdag, 1 Februari 2018Bendable Brain
Bendable brain
“Associëren, fantaseren, connecties maken, vergroten, vertellen, verzinnen, maken, breien, overtuigen, scanderen, lachen, genieten, ontdekken, vrij, onbegrensd en magisch…. het brein dat elk kind heeft en elke bestuurder wenst.” Het brein dat elk kind heeft en elke leider ...
MADE BY NONKA.NL