Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Assessment

Diensten »

Geschiktheid voor de functie of het ontwikkelpotentieel vaststellen van een medewerker, maak gebruik van de objectiviteit van onze selectieve- of ontwikkelassessments.

Essentieel in de doorontwikkeling van uw organisatie is dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Toch is dit niet vaak een vanzelfsprekendheid zeker bij organisatieveranderingen dient de kans zich aan om kritisch te kijken naar het aanwezige potentieel binnen uw organisatie. Ook bij werving en selectie van nieuwe personeel is een objectieve toetst op geschiktheid gewenst. Daarnaast blijkt een periodieke check op de kwaliteit van uw human capital een vereiste om gestelde ambities realistisch en bereikbaar te houden.

HRD Professionals ondersteunt u met op maat toegesneden selectie- of ontwikkelassessments. Welke kwaliteiten bezit een persoon en welke zijn met het oog op de toekomst ontwikkelbaar? Het gaat hierbij vaak om loopbaanvragen of persoonlijke ontwikkeling in de huidige of toekomstige functie. Onze assessments bestaan doorgaans uit persoonlijkheidstesten, intelligentie- en werkstijltesten, functiegebonden aanvullende testen, een competentiegesprek en een persoonlijke rapportage. Ook business-cases, simulatie en rollenspellen behoren tot de mogelijkheden.

De kracht is een doorlooptijd voor de deelnemer van één dag, rapportage binnen 2 weken en een prijsniveau onder de 1.500,- en bij grote aantallen rond de 1000,- per persoon. Wij werken met ervaren assessoren veelal arbeidspsychologen die garant staan voor professionaliteit en integriteit. Bij het uitvoeren hanteren wij als uitgangspunt de NIP gedragscode.

Voor assessments werken wij regelmatig samen met businesspartners die met name op functiegebonden testmethodieken aanvullende expertise bieden. Voor internationale klanten en executive assessments is dat YSC Nederland en voor workforce en workflowmanagement is dat Planners.nu.
Betrokken contactpersonen
Roeland derksen

Roeland
Derksen

Erwin wiertz

Erwin
Wiertz

Dimitri van gaal

Dimitri
van
Gaal

Pia naber

Pia
Naber

Rogier van oosterhout

Rogier
van
Oosterhout

Sander bosman

Sander
Bosman

Marjolijn traas

Marjolijn
Traas

Joris naber

Joris
Naber

Andrew handana

Andrew
Handana

Richard kouwenberg

Richard
Kouwenberg

Jan bartelse

Jan
Bartelse

Tessa naber

Tessa
Naber

Linda thoen

Linda
Thoen

Mark goedings

Mark
Goedings

Hennie koeken

Hennie
Koeken

Raymond patist

Raymond
Patist

Ellen goedings

Ellen
Goedings

Gerelateerde artikelen
Vrijdag, 1 Juni 2018Muziek als ontwikkelinstrument
Muziek als ontwikkelinstrument
‘Er zit echt muziek in dat team’ ‘Deze strategie is te weinig afgestemd op de omgeving’ ‘Hier wordt harmonieus samengewerkt’ Je hoeft geen conservatorium gedaan te hebben, om de muzikale metaforen in deze uitspraken te ontdekken. Metaforen die ik graag gebruik, omdat ...
Donderdag, 1 Februari 2018Bendable Brain
Bendable brain
“Associëren, fantaseren, connecties maken, vergroten, vertellen, verzinnen, maken, breien, overtuigen, scanderen, lachen, genieten, ontdekken, vrij, onbegrensd en magisch…. het brein dat elk kind heeft en elke bestuurder wenst.” Het brein dat elk kind heeft en elke leider ...
MADE BY NONKA.NL