Leiderschap

Diensten » Organisatie

“Leadership is showing the way by going first”

In de ontwikkeling van leiderschap is dit voor ons een dominant uitgangspunt waar wij op spiegelen en deelnemers in leiderschap ontwikkel programma’s op laten stretchen. In onze optiek zijn leiders de sponsor van de verandering en begint de verandering daar. Als we samen op reis gaan kun je het volgende verwachten:

  • Leiders in de actiestand
  • Vernieuwende en in co-creatie tot stand gekomen programma’s
  • Leerroutes waarin vrijheid, maar geen vrijblijvendheid centraal staat
  • Zichtbaar en duurzaam resultaat
  • Aandacht voor individuele- en teamontwikkeling

In de ontwikkeltrajecten is zowel aandacht voor individuele – als teamontwikkeling. Onze ontwikkelprogramma’s prikkelen, jagen aan, geven energie en creëren verbinding. Daarnaast geloven wij in een mix aan leervormen, volgens het 70-20-10 principe en daarmee uit het trainingslokaal en naar de werkvloer.

Sta op en pak je rol als leider !
Gerelateerd artikel
uitgelicht
Woensdag, 21 Februari 2018De cyane gemeente
De cyane gemeente. De laatste jaren is eennieuwe generatie gemeentesecretarissen aan het invoegen in gemeenteland. Bevlogen, atypische leiders, die vanuit een sterke ambitie en een heldere visiebouwen aan een droom: “een gemeentelijke organisatie waar de bedrijfsmatigebasis op orde is, waar mensen werken vanuit uniciteit en eigenaarschap en waar dedienstverlening excellent is”. Last but not ...
MADE BY NONKA.NL