Executive Coaching

It’s lonely at the top. Zoekt u als manager, directeur of bestuurder naar objective reflectie die direct, oprecht en tegelijk vertrouwelijk en persoonlijk is dan kunt u terecht bij één van onze exectutive coaches.

Hoe vaak gun jij jezelf de tijd om te investeren in jezelf? Inspiratie op doen, een neutraal klankbord zonder belang en niet besmet met systeemkenmerken van de organisatie waar jij sturing aan geeft. Reflectie niet alleen op de koers en strategische keuzes van jouw organisatie maar vooral ook op het binden en boeien van jouw mensen in een veranderende maatschappelijke dynamiek.

Toegerust op de netwerkeconomie?
Aanbodgericht denken, hiërarchisch sturen en risicoreductie door strakke bedrijfsprocessen zijn op z’n retour. Zelfsturend vermogen, ontmanagen, opdrachtgever / opdrachtnemerschap en de mogelijkheden van social media om op afstand te sturen en toch dichtbij te zijn, bieden kansen om als leider in te spelen op de eisen om in een netwerkeconomie te overleven en te excelleren.

Gegeven deze ontwikkelingen: hoe ziet dan jouw beïnvloedings- en communicatiepatroon eruit? Hoe geef jij gestalte aan leiderschap? Welke volgers verzamel je om je heen en sluit dat aan bij de resultaten en effecten die je wilt bewerkstelligen? Hoeveel oud denken belemmert jou om zaken rigoureus anders aan te pakken? Wat is daarin realistisch en vernieuwend maar ook wat is onnodig hobbyisme en franje die geen noemenswaardige toegevoegde waarde biedt?

Rolbewustzijn:
Rolbewust acteren en daar naar handelen en op sturen is in onze ogen een belangrijke competentie van iedere leider. Maar één die ook snel verwatert omdat je het systeem van je eigen organisatie ingezogen wordt. Daar ongecompliceerd op sparren, biedt vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden om ook politiek / bestuurlijk knelpunten die je hinderen en beperken bespreekbaar te maken. Niks menselijks is ons vreemd en ook jij zal soms personen tegenkomen waarmee samenwerking noodzakelijk is maar die in karakterstructuur wel bijzonder ver van je af staan.

Jouw passie?
Ook passie als drijfveer voor energiek sturing geven op hetgeen wat jij belangrijk en de moeite waard vindt is van belang en lastig om altijd vast te houden. Zowel de bron van je passie scherp houden en ook qua tijdsbesteding bewaken en dit in je eigen performance op cruciale momenten kunnen laten zien, biedt inspiratie aan anderen. Dit terugvinden, vasthouden of in je expressie benutten, is de investering in een persoonlijke coach meer dan waard.

Leer onze coaches kennen in een open en verkennend kennismakingsgesprek. Is de klik er dan zoeken we een vorm en plek die aansluit bij jou passie en beleving om een setting en omgeving te creëren die garant staat voor ontmoeten, sparring en reflectie. Laat je gegevens achter en wij nemen op korte termijn contact op.
« Terug naar overzicht
MADE BY NONKA.NL