Spiegel

Zondag, 17 September 2017
"In oktober 2015 hadden we onze ‘leidinggevenden’ bijeenkomst – in de ochtend een kijkje van buiten naar binnen (wat gebeurt er in de markt en wat verwacht de markt van ons?) en in de middag onze hoofdact van de dag: ‘ de spiegel’, powered by Pia!

Veel stof tot nadenken en napraten.

Pia heeft onze leiders een middag lang geboeid door hen op een beeldende en uiterst onderhoudende manier een spiegel voor te houden. Het duurde even voordat iedereen door had dat er ballen “over de schutting gegooid” werden, maar toen het kwartje eenmaal viel was er een toch vooral een feest van (h)erkenning bij de aanwezigen.

Pia heeft goed geluisterd naar de voorbeelden van (onze) alledag en er een mooie kleinkunst-show van gemaakt. We hebben veel gelachen, ondanks dat de spiegel soms erg confronterend was. Veel stof tot nadenken en napraten.

Ik kan het iedereen aanbevelen die z’n team een keertje uit de comfort zone wil trekken en de dialoog wil aangaan over houding en gedrag. Niet het meest sexy thema, maar zo’n Pia-show biedt voldoende openingen om er mee aan de slag te gaan! Inspirerend en motiverend."

Math Vrolings APG
MADE BY NONKA.NL