You're worth the trust

Zondag, 15 Oktober 2017
Dus… Ok. Ik huur je in. Ik betaal je een groot bedrag en jij levert waarvoor ik je betaal. Deal! Laten we ‘t samen voorbereiden. We? oh, ok. Ik maak dan speciaal voor jou een opzet, zodat je begrijpt wat ik bedoel. Ja fijn. Dan kan ik je feedback geven op jouw stuk. Feedback? Is het niet goed dan? Ja het is goed, alleen delen wij even de kennis die wij hebben op dit onderdeel. Precies en je had mij ingehuurd voor…?

Het is mij nog niet helemaal helder: wat bedoel je precies, exact, gedetailleerd tot in de puntjes met ‘opwarming van de deelnemers’? Ok, helder, ik werk het wel even uit, dat praat makkelijker… Dank je wel voor de uitwerking, ik begrijp dat je iets met interactie gaat doen, maar toch niet met een beamer?! Nee de interactie is niet met de beamer… Dat op die beamer dat is voor mensen zoals jij?

Helder.
MADE BY NONKA.NL